Tip|Douchen in het donker

Een fijne tip! Douchen in het donker na een activiteit.

Vaak is dat na drukke dagen of activiteiten waar veel mensen aanwezig waren. Goed geaard zijn is voor mij belangrijk maar ook douchen.
Met het douchen was je niet alleen je fysieke lichaam maar ook je energetische lichaam waarmee je energieën van anderen die je in je mee draagt van je afspoelt. Ik douche nu een geruime tijd in het donker of met een kaarsje aan. Ik merk aan mezelf als het licht uit is dat ik veel beter ontspan en de prikkels van de dag loslaat. Heerlijk ontspannend gevoel de warme stralen.

Leuk om te weten.

ik dacht dus dat ik een eenling was in dit soort dingen . Maar ik ben er achter gekomen dat heel veel mensen douchen in het donker toepassen in hun dagelijks leven.  <3

Liefs, Esther

foto:MattHardy

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Marion 6 mei 2019 at 13:43

    Ben er net achter aan het komen dat ik hooggevoelig ben. Mijn hele leven voelt aan als chaos, strijd, wanhoop Ik heb het gevoel dat ik eindelijk mezelf ga begrijpen. Het douchen in het donker is zo herkenbaar. Fijn om te lezen dat er meer mensen zijn die zich net zo voelen.

    Marion

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

    Common phrases by theidioms.com