Gevoelens|Ik pak je hand

Je mag er zijn met al je buien, als je lacht, schreeuwt of huilt van verdriet. Wanneer je hoofd soms over vol zit en je het even niet meer ziet. Weet dan dat je niet alleen bent. Ik zal er zijn met al mijn liefde. Je hoeft je voor mij nooit sterker voor te doen dan wie je bent, want ik voel toch wel wat je voelt door wie ik ben. Geef je over aan het gevoel van onmacht, laat je tranen maar vloeien. Ik pak je hand en neem je mee naar een wereld waar het beter is. Waar je kan zijn wie je bent met al je zorgen en je pijn. Kom maar bij me met al je verdriet, geef mij je zorgen laat mij je helpen mijn lief. Ik hou je vast met al je tranen, voel je hart, voel je gevoelens, voel wie je bent. Morgen sta je op en weet je weer wie je bent.

Het gevoel wat hooggevoelige mensen jou kunnen geven :

 • Steun
 • Liefde
 • Troost 
 • Luisterend oor
 • Geduld
 • Rust
 • Voelen
 • Houden van
 • Warmte
 • Inzichten
 • Acceptatie  

Elke dag ben ik dankbaar dat ik mensen zo goed kan aanvoelen. Maar ook dat het belangrijk is dat je aanvoelt wanneer het teveel voor je word. Het is fijn voor jezelf om achter te komen wat je grenzen zijn en wat je aan kunt. Het is ook mogelijk dat je teveel geeft ten kosten van jezelf.

Ik pas zelf graag een grond meditatie of lichtbol meditatie toe om mezelf te beschermen. Maar als ik merk dat ik toch teveel in een ander zijn energie zit en er zelf even niet uitkom dan spoel ik mijn polsen schoon onder de kraan of ik ga naar huis neem een warme douche, slaap even of ik huil alles er even uit. Een potje janken lucht persoonlijk nog wel meeste op. 

Liefs, Esther

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Common phrases by theidioms.com