Opvolging|Ga je mee op reis?

Ik neem het stokje over. Echt, ik beloof het.. Licht geven aan hen welke het nodig hebben. Ik beloof het; zeg het hier hardop en ga m’n best doen. Voor jou van mij ♥️

———————–

Hé lieve jij, kom je naast mij zitten? Ik zal je mee op reis nemen. Dwars door de wereld van het licht en liefde. De boze wereld kunnen wij alleen samen lichter maken door te schijnen en krachten te bundelen. Lieve jij, ga je mee? De reis van mijn ontdekking als HSPer is pas net begonnen en ik vind het een cadeau. Hopelijk volgen jullie mijn reis welke ik op Esther haar werk voorzet mee.

Vanaf vandaag via hspmetliefde, van Esther – van mij. ✨

Melanie 😘

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Common phrases by theidioms.com